Ben jij als ervaren, gepassioneerde schoonheidsspecialiste graag mensen stralen?

Dan is schoonheidssalon SQIN by Carola op zoek naar jou!

schoonheidsspecialiste (niveau 4) regio elst

Uren: 16-24 uur per week
Functie-eisen: Schoonheidsspecialiste diploma niveau 4 met met minimaal 2 jaar werkervaring
Arbeidsvoorwaarden: Een markconform salaris

functie en profiel

Ben jij die gepassioneerde, ervaren, professionele allround schoonheidsspecialiste (niveau 4) en/of huidtherapeute die op zoek is naar een zelfstandige functie maar ook graag in een team werkt? Wil je werken met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou.

wat verwachten wij van jou

  • Je verzorgt diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen binnen de salon.
  • Je verstaat jouw vak goed en weet jouw liefde en passie in te zetten bij elke klant om het beste resultaat te bereiken.
  • Je geeft advies over de behandeling van huidproblemen en bijbehorende producten.
  • Je hebt praktijkervaring met apparatuur en het verkopen van producten.
  • Service en kwaliteit zijn voor jou erg belangrijk. Deze weet jij ook hoog te houden door het volgen van diverse merktrainingen en cursussen.
  • Je werkt goed in een team, maar ook als zelfstandig en je pakt taken snel op.
  • Binnen de salon stel jij je, naast de behandelingen, ook actief op in het runnen van de salon met het gehele team.
  • Je bent een enthousiaste doorpakker met een gezellige en warme persoonlijkheid.
  • Jij hebt geen 9 – 5 mentaliteit.

aanbod

Je komt te werken in een schoonheidssalon in het centrum van Elst, waar wij verschillende kwalitatieve behandelingen aanbieden. Ons assortiment bestaat uit innovatieve, hoogwaardige en resultaatgerichte producten en apparatuur op het gebied van huidverbetering en wellness. In de salon heerst een ontspannen sfeer waar wij de klanten dan ook goed in de watten weten te leggen. Samen met de klant werken we aan een gezonde huid en geven wij hen een heerlijk moment van rust, zodat zij na de behandeling met een energiek gevoel en stralende huid de salon verlaten.

Wij bieden een functie aan tussen de 16 en 24 uur met een marktconform salaris dat gebaseerd is op jouw functie en ervaring. Daarvoor verwachten wij dat je minimaal één avond in de week en om de week op de zaterdag
werkt. Daarnaast krijg jij alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan om de salon te verbeteren en te laten groeien. Bij aanvang van de samenwerking ontvang jij een warm onthaal door het gehele team
en zij verzorgen een uitgebreid on the job training. Je zult je snel thuis voelen en aan de slag kunnen gaan als onze nieuwe expert in de salon. Door middel van opleidingen en cursussen ben jij in staat om jezelf verder te blijven ontwikkelen.

reageren?

Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief met foto naar sqinbycarola@gmail.com t.a.v. Carola Janssen. Heb je nog vragen, bel dan naar nummer 0481-375840.

vacature downloaden?

Wil je deze vacature downloaden? Klik dan hier!