Over ons
Over ons

Welkom

 

Welkom bij SQIN Huidinstituut! Mijn naam is Carola Janssen. Sinds 2000 ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Wat ooit begon als een thuisstudio, groeide in 2011 uit tot een welbekende salon in het levendige centrum van Elst. In juli 2020 hebben we een sprong voorwaarts gemaakt naar een prachtig pand aan het St.Werenfriedplein, waar we nu samenwerken met Kapsalon Avancé, waardoor we een uitgebreid totaalconcept kunnen aanbieden!

Bij SQIN Huidinstituut draait alles om kwaliteit, resultaat, service en nazorg. Ik werk alleen met de beste producten voor jouw huid, zoals Glymed, Reviderm en Obagi. Mijn behandelingen zijn ontworpen om huidproblemen te verminderen en tegelijkertijd een ontspannende ervaring te bieden. Het transformeren, verjongen en herstellen van de huid is mijn passie, en ik geloof dat het beste resultaat kan worden bereikt met de juiste producten en behandelingen.

Daarom integreer ik graag geavanceerde technologieën, zoals Neogen Plasma, Skinpen, Radiofrequentie (KRF) en de BeautyAngel Collageenlamp. We onderzoeken ook de rol van voeding en andere mogelijke oorzaken bij huidproblemen, omdat we geloven dat alleen op die manier het optimale resultaat kan worden behaald. Voor het aanpakken van vetcellen of ongewenste haargroei bieden we Cryolipolise of Laserbehandelingen aan. En voor het verstevigen en verstrakken van de huid hebben we de Pascaud Contour. Je handen en voeten worden verzorgd met de beste merken zoals OPI en Magnetic. Of het nu gaat om kunstnagels, BIAB, gellak, manicure of cosmetische voetverzorging, je bent bij ons in goede handen.

Zowel mijn team als ikzelf volgen regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de beautybranche. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste kennis we iedereen nog beter kunnen behandelen en van advies kunnen voorzien. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan!

Ik nodig je van harte uit in mijn salon, waar we samen werken aan het verbeteren en verzorgen van jouw huid! Liefs Carola

Sinds 2020 zijn SQIN Huidinstituut en Kapsalon Avancé gevestigd in het levendige centrum van Elst. Vanuit deze gedeelde locatie streven wij ernaar om jou een complete beautybeleving te bieden.

Een unieke beautybeleving

Bij ons in de salon word je uitgenodigd voor een unieke totaalervaring op het gebied van schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Verwen jezelf met een verjongende huidbehandeling bij SQIN en sluit direct aan in de kappersstoel bij Avancé voor een nieuwe, frisse look.

De SQIN salon

Onze SQIN salon bestaat uit verschillende behandelruimtes, een brow-bar, een hoek voor manicure en pedicure en een winkelgedeelte. In onze winkel kun je de producten die we gebruiken tijdens jouw behandeling direct kopen, zodat je ze meteen mee naar huis kunt nemen en je beautyroutine kunt voortzetten.

Het SQIN team

Carola | eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste
werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Marijn | schoonheidsspecialiste en nagel- en voetbehandelingen
werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Robin | nagelstyliste
werkt op dinsdag.

Lucinda | nagelstyliste
werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag.

Angela | schoonheidsspecialiste, gastvrouw
werkt op woensdag, vrijdag, zaterdag.

Bedankt voor het bezoeken van onze website! We hopen dat je er veel plezier aan beleeft. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We staan altijd klaar om je te helpen!

Carola

Carola

eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Marijn

Marijn

schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Robin

Robin

nagelstyliste

dinsdag

Lucinda

Lucinda

nagelstyliste

dinsdag, woensdag en zaterdag

Angela

Angela

schoonheidsspecialiste, gastvrouw

woensdag, vrijdag, zaterdag