Wil jij weten wat de conditie van jouw huid is? Heb jij een bepaald huidprobleem en zoek je hiervoor de beste behandeling? Wil je weten hoe je jouw huid het beste kan verzorgen naarmate je ouder wordt? Heb je andere vragen over jouw huid? Boek dan nu een vrijblijvende intake.

In onze salon werken wij met mooie apparatuur om jouw huid te verbeteren. Wij vinden het erg belangrijk om samen met jou te kijken wat wij bij jouw huid kunnen bereiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten wat jouw doelen en wensen zijn. Tijdens het intakegesprek bij SQIN voeren wij een uitgebreide huidanalyse uit met ons Observ huidanalyse apparaat.

Hiermee krijgen wij – en jij – inzicht in jouw huid en welke behoeften deze heeft. Wij adviseren jou vrijblijvend over passende behandelingen en producten.

De behandeling

Een intake met Observ is een geavanceerde huidanalyseprocedure die wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal apparaat genaamd de Observ skin analyzer. Een intake met Observ doorloopt de volgende stappen:

 • Wij verwelkomen jou in onze salon met een kopje koffie of thee. We vragen naar je algemene gezondheid, medische geschiedenis en eventuele specifieke huidproblemen of zorgen die je hebt.
 • Wij leggen de werking en het doel van de Observ skin analyzer uit. Dit apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie, zoals UV-licht en gepolariseerd licht, om verschillende aspecten van je huid in kaart te brengen.
 • Voordat de Observ-analyse begint, zullen wij je huid grondig reinigen om ervoor te zorgen dat er geen vuil, make-up of andere stoffen de resultaten beïnvloeden.
 • De Observ skin analyzer maakt gedetailleerde foto’s van je huid in verschillende lichtmodi. Dit omvat onder andere normaal licht, gepolariseerd licht en UV-licht. Deze foto’s onthullen verschillende aspecten van je huid, zoals pigmentatie, textuur, poriën, talgproductie, vochtgehalte en huidbeschadigingen.
 • Na de analyse zullen wij de resultaten met je bespreken. We laten je de foto’s zien en leggen de verschillende aspecten van je huid uit, inclusief eventuele problemen, zwakke punten of verbeteringsmogelijkheden.
 • Op basis van de analyse geven wij jou een persoonlijk behandeladvies. We doen aanbevelingen voor specifieke behandelingen, producten en routines die kunnen helpen bij het verbeteren van je huidconditie en het aanpakken van eventuele problemen.
 • Indien gewenst kunnen wij ook advies geven over geschikte huidverzorgingsproducten en thuisgebruik. We kunnen laten zien welke producten het beste passen bij je huidtype en -conditie, en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in verdere behandelingen, kunnen wij vervolgafspraken met je plannen om het behandelplan uit te voeren en de voortgang van je huid te volgen.

Voor wie/welke huidproblemen?

Onze intake is geschikt voor iedereen, jong of oud, man of vrouw. Tijdens de intake kunnen wij een gedetailleerd beeld krijgen van jouw huidtype, eventuele huidproblemen, allergieën, medicatiegebruik en andere relevante medische informatie. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen en de juiste producten en technieken te kiezen die het beste bij jou passen.

Wanneer behandelen we niet?

Er zijn geen contra-indicaties voor onze intake.

Voorbereiding

Er zijn een aantal stappen die je kunt zetten om optimaal voorbereid jouw intakegesprek in te gaan:

 • Denk na over je medische geschiedenis, huidproblemen, allergieën, medicijngebruik en andere relevante gezondheidsinformatie. Schrijf deze gegevens op, zodat je ze tijdens de intake kunt delen met ons.
 • Noteer welke producten je momenteel gebruikt voor je huidverzorging, inclusief reinigers, toners, moisturizers, serums en eventuele andere producten. Breng ook eventuele huidproblemen of zorgen in kaart die je wilt bespreken.
 • Overweeg wat je wilt bereiken met de schoonheidsbehandelingen. Wil je bijvoorbeeld werken aan huidverjonging, acnebehandeling, het verminderen van pigmentvlekken of algemene huidverbetering? Het hebben van duidelijke doelen helpt ons om een passend behandelplan voor jou op te stellen.
 • Als je specifieke vragen of zorgen hebt, noteer ze dan van tevoren, zodat je ze tijdens de intake kunt bespreken. Dit helpt je om het meeste uit de afspraak te halen en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.
 • Het is essentieel om tijdens de intake eerlijk en open te zijn over je gezondheid, huidproblemen, allergieën en andere relevante informatie. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurige beoordeling te maken en geschikte behandelingen voor te stellen.
 • Als je medicijnen gebruikt, breng dan een lijst mee met de namen en doseringen van de medicijnen. Dit is belangrijk omdat sommige medicijnen invloed kunnen hebben op je huidconditie en de keuze van behandelingen.

Door je goed voor te bereiden op de intake, kun je ervoor zorgen dat je ons van alle benodigde informatie voorziet en een productieve en effectieve afspraak hebt.

Nazorg

Er zijn geen specifieke nazorginstructies na een intakegesprek. Als je ervoor kiest om na de intake te starten met één van onze huidverbeterende behandelingen dan kun je meer informatie vinden op de specifieke pagina van de betreffende behandeling.  

Aantal behandelingen

Een huidanalyse en intakegesprek vindt in principe één keer plaats. Als we jou verder behandelen dan zullen wij regelmatig de voortgang van de behandeling met jou analyseren.