Behandelingen
Behandelingen
Intakegesprek

Intakegesprek

Een vrijblijvende kennismaking met onze salon, medewerkers en producten. Wij analyseren jouw huid met onze Observ huidanalyse apparaat en geven je een persoonlijk behandeladvies.

SQINtroduction

SQINtroduction

Onze kennismakingsbehandeling waarin wij jouw huid reinigen, analyseren en een passende behandeling geven. Je verlaat de salon met een advies op maat voor jouw huid.

Neogen Stikstof plasma

Neogen Stikstof plasma

Voor de behandeling van acne, littekens, pigmentvlekken, fijn lijntjes en rimpels. Door de stimulatie van collageen bijzonder geschikt voor versteviging en voor de algehele verjonging van jouw huid.

Skinpen

Skinpen

Verbetert de elasticiteit van de huid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verminderen. Helpt littekens vervagen en verkleint de poriën voor een stralende huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie exfolieert de huid, vermindert fijne lijntjes, acne littekens, pigmentvlekken en bevordert een gezonde, stralende teint.

Glymed salonpeelingen

Glymed salonpeelingen

Deze peelingen bieden diepe exfoliatie, verbeteren de huidtextuur, verminderen pigmentvlekken, acne en rimpels, voor een jeugdige en stralende huid.

KRF (Keramische Radio Frequentie)

KRF (Keramische Radio Frequentie)

KRF biedt niet-chirurgische huidverstrakking, stimuleert collageenproductie en vermindert rimpels voor een stevigere, jeugdige uitstraling zonder invasieve ingrepen.

MeDioStar Diodelaser

MeDioStar Diodelaser

Geschikt voor permanente haarverwijdering en de behandeling van acne, ontsierlijke vaten en couperose. Stimuleert de aanmaak van collageen voor een gladde en egale huid.

T-Away2

T-Away2

Effectief voor het verwijderen van huidimperfecties zoals bindweefselbultjes, steelwratjes, couperose en pigmentvlekjes, met minimale pijn en hersteltijd.

Beauty Angel (Collageen lamp)

Beauty Angel (Collageen lamp)

Stimuleert collageenproductie en verbetert de huidtextuur voor een jeugdige gloed zonder invasieve procedures, pijn of hersteltijd. Wordt vaak in combinatie met andere behandelingen ingezet.

Pascaud Contour

Pascaud Contour

Biedt niet-invasieve huidverstrakking en vermindert cellulitis, voor een stevigere, gladdere huid zonder operaties of hersteltijd.

Body wizard cryolipolyse

Body wizard cryolipolyse

De Bodywizard Cryolipolise-behandeling bevriest vetcellen, bevordert vetverlies en verstevigt de huid zonder chirurgie, voor een strakker, slanker lichaam.

Lash en brow

Lash en brow

Lash- en browbehandelingen verbeteren de wimpers en wenkbrauwen met volume, kleur en vorm, waardoor de ogen opvallen en de uitstraling verfraaid wordt.

MySkincaud DNA-test

MySkincaud DNA-test

Een genetische test die inzicht geeft in de genetische aanleg en kenmerken van jouw huid waardoor wij onze behandelingen nog beter op jouw huidtype kunnen afstemmen.