Onze SQINtroduction kennismakingsbehandeling is speciaal samengesteld om jou kennis te laten maken met onze salon. Zo kun je in alle rust kennismaken met onze salon, medewerkers, behandelingen en producten.

Een kennismakingsbehandeling geeft je de kans om persoonlijk kennis te maken met één van onze schoonheidsspecialisten. Je kunt een vertrouwensband opbouwen en eventuele vragen of zorgen bespreken. Het is belangrijk om je op je gemak te voelen bij de specialist die jouw huid behandelt of gaat behandelen.

Onze SQINtroduction behandeling kost € 59,50. Wanneer je na de SQINtroduction direct een kuur van huidbehandelingen of minimaal drie producten aanschaft dan is de SQINtroduction gratis.

De behandeling

Globaal worden de volgende stappen doorlopen tijdens de behandeling:

  • Kennismaking: Wij verwelkomen jou in onze salon met een kopje koffie of thee. We vragen naar je algemene gezondheid, medische geschiedenis en eventuele specifieke huidproblemen of zorgen die je hebt.
  • Reiniging van de huid: Voordat we beginnen, zullen wij je huid grondig reinigen om ervoor te zorgen dat er geen vuil, make-up of andere stoffen de resultaten beïnvloeden.
  • Analyse van de huidlagen: Onze Observ skin analyzer maakt gedetailleerde foto’s van je huid in verschillende lichtmodi. Dit omvat onder andere normaal licht, gepolariseerd licht en UV-licht. Deze foto’s onthullen verschillende aspecten van je huid, zoals pigmentatie, textuur, poriën, talgproductie, vochtgehalte en huidbeschadigingen.
  • Behandeling: Op basis van de uitkomsten van onze Observ analyse geven wij jou een basis schoonheidsbehandeling zodat je kennis kan maken met ons, onze werkwijze en onze producten. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde producten en kiezen de producten die het beste passen bij jouw huid en haar behoeften.
  • Behandeladvies en aanbevelingen: Op basis van de analyse en behandelingen geven wij jou een persoonlijk behandeladvies. We doen aanbevelingen voor specifieke behandelingen, producten en routines die kunnen helpen bij het verbeteren van je huidconditie en het aanpakken van eventuele problemen.
  • Bespreking van huidverzorging en thuisgebruik: Indien gewenst kunnen wij ook advies geven over geschikte huidverzorgingsproducten en thuisgebruik. We kunnen laten zien welke producten het beste passen bij je huidtype en -conditie, en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Voor wie/welke huidproblemen?

Onze SQINtroduction behandeling is voor iedereen die kennis wil maken met ons, onze salon, onze behandelingen en onze producten.

Wanneer behandelen we niet?

Er zijn geen contra-indicaties voor de SQINtroduction behandeling. Als er specifieke gezondheidsproblemen zijn waar we rekening mee moeten houden dan bespreken wij deze tijdens onze afspraak en kunnen we hier rekening mee houden tijdens de behandeling.

Voorbereiding

Er zijn een aantal stappen die je kunt zetten om optimaal jouw SQINtroduction behandeling in te gaan.

  • Vermijd blootstelling aan de zon: Een paar weken voorafgaand aan de behandeling is het raadzaam om blootstelling aan de zon te vermijden. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gevoeligheid van de huid verhogen en de effectiviteit van de behandeling verminderen.
  • Vermijd huidirritaties: Voorkom het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten, chemische peelings of andere behandelingen die de huid kunnen irriteren voordat je onze SQINtroduction ondergaat. Dit kan het risico op bijwerkingen verminderen.
  • Huidreiniging: Zorg ervoor dat je huid schoon en vrij van make-up en andere producten is op de dag van de behandeling. Dit kunnen wij eventueel ook in de salon verwijderen.
  • Bespreek eventuele medische aandoeningen of medicijnen: Informeer je behandelaar over eventuele medische aandoeningen die je hebt, evenals de medicijnen of supplementen die je gebruikt. Dit kan helpen om mogelijke complicaties te voorkomen.

Nazorg

Er zijn geen specifieke nazorginstructies na een intakegesprek. Als je ervoor kiest om na de intake te starten met één van onze huidverbeterende behandelingen dan kun je meer informatie vinden op de specifieke pagina van de betreffende behandeling.  

Aantal behandelingen

Na afloop van de SQINtroduction bepaal jij of je door wil gaan met een specifieke behandeling of met onze producten.

Onze SQINtroduction behandeling kost € 52,50. Wanneer je na de SQINtroduction direct een serie van huidbehandelingen of minimaal drie producten aanschaft dan is de SQINtroduction gratis.

video