Over ons
Over ons

Welkom

Mijn naam is Carola Janssen en sinds 2000 heb ik mijn eigen salon. Wat begon als een thuisstudio is in 2011 uitgegroeid tot een gevestigde salon in het bruisende centrum van Elst. In juli 2020 zijn we verhuisd naar een prachtig pand aan het St.Werenfriedplein, waar we nu samenwerken met Kapsalon Avancé (Kapsalonavance), waardoor we een compleet totaalconcept kunnen bieden!

Bij mij staan kwaliteit, resultaat, service en nazorg hoog in het vaandel. In mijn schoonheidssalon werk ik alleen met de beste producten voor jouw huid, waaronder Glymed, Reviderm en Obagi. Mijn behandelingen zijn gericht op het verminderen van huidproblemen en het bieden van een heerlijk ontspannende ervaring. Het verbeteren, veranderen en herstellen van de huid is mijn passie, en ik geloof dat met de juiste producten en behandelingen het beste resultaat kan worden bereikt.

Daarom werk ik graag in combinatie met geavanceerde technologieën, zoals Neogen Stistofplasma, Skinpen, Radiofrequentie (KRF) en de BeautyAngel Collageenlamp. Bij huidproblemen kijken we ook naar voeding en andere mogelijke oorzaken, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen op die manier het beste resultaat kan worden behaald. Als je wilt afrekenen met overtollige vetcellen of ongewenste haargroei, bieden we Cryolipolise of Laserbehandelingen aan. Voor het verstevigen en verstrakken van de huid hebben we de Pascaud Contour. Je handen en voeten worden verzorgd met topmerken OPI en Magnetic. Voor kunstnagels, BIAB, gellak, manicure en cosmetische voetverzorging ben je bij ons in goede handen.

Zowel mijn medewerksters als ikzelf volgen regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de beautybranche. Ik geloof dat met de juiste kennis we iedereen nog beter kunnen behandelen en van advies kunnen voorzien. Op die manier sturen we onze klanten met een goed gevoel naar huis!

Ik verwelkom je graag in mijn salon, waar we samen werken aan het verbeteren en verzorgen van jouw huid!

Sinds 2020 zijn SQIN Huidinstituut en Kapsalon Avancé gevestigd in het levendige centrum van Elst. Vanuit deze gedeelde locatie streven wij ernaar om jou een complete beautybeleving te bieden.

Een unieke beautybeleving

Bij ons in de salon word je uitgenodigd voor een unieke totaalervaring op het gebied van schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Verwen jezelf met een verjongende huidbehandeling bij SQIN en sluit direct aan in de kappersstoel bij Avancé voor een nieuwe, frisse look.

De SQIN salon

Onze SQIN salon bestaat uit verschillende behandelruimtes, een brow-bar, een hoek voor manicure en pedicure en een winkelgedeelte. In onze winkel kun je de producten die we gebruiken tijdens jouw behandeling direct kopen, zodat je ze meteen mee naar huis kunt nemen en je beautyroutine kunt voortzetten.

Het SQIN team

Carola | eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste
werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Marijn | schoonheidsspecialiste en nagel- en voetbehandelingen
werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Robin | nagelstyliste
werkt op dinsdag.

Lucinda | nagelstyliste
werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag.

Angela | schoonheidsspecialiste, gastvrouw
werkt op woensdag, vrijdag, zaterdag.

Bedankt voor het bezoeken van onze website! We hopen dat je er veel plezier aan beleeft. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. We staan altijd klaar om je te helpen!

Carola

Carola

eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Marijn

Marijn

schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Robin

Robin

nagelstyliste

dinsdag

Lucinda

Lucinda

nagelstyliste

dinsdag, woensdag en zaterdag

Angela

Angela

schoonheidsspecialiste, gastvrouw

woensdag, vrijdag, zaterdag