Haarvrij de zomer in met onze

Laseractie

SOCIAL MEDIA DEAL

 

Gefeliciteerd!

Jij kan nog in aanmerking komen voor onze geweldige laserbehandeling combi-deal!

De voordelen

– In gemiddeld 6 behandeling tot 90% van de haren definitief verwijderd;
– Geschikt voor alle huidtypen en kleuren;
– Dual-wavelength technologie;
– De meest innovatieve en krachtige ontharingslaser op de markt;
– Veilig en snel;
– De behandeling wordt door veel cliënten ervaren als pijnloos;

– Nu met gratis laseren van oksels en bikinilijn bij aankoop van de behandeling van onderbenen.

 

De MeDioStar Laser

Met onze MeDioStar Laser helpen we wij jou aan permanent gladde benen. Je hoeft nooit meer te scheren, hebt geen last meer van ingegroeide haartjes, loopt geen wondjes meer op en houdt heel veel tijd over. De MeDioStar is een hoogwaardig product dat werkt met dual-wavelength. Deze methode zorgt ervoor dat iedere huidtype en huidskleur behandeld kan worden, met een prachtig blijvend resultaat!

 

De behandeling

De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

 

Extra voordelen

Naast het definitief verwijderen van haren werkt de laser ook op het verbeteren van de huidstructuur. Op het moment dat de laserstraal zijn licht afgeeft ontstaat er een warmte in de huid welke zorgt voor een stimulering van collageen. Hierdoor krijgt de huid een frissere uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur. De perfecte anti-aging behandeling dus!

Onze combi-deal

Normaal kost het laseren van de onderbenen € 199 per behandeling en de oksels en bikinilijn € 150 per behandeling.

Aan de eerste 25 vrouwen die zich via onderstaande link melden, geven wij de behandeling van oksels en bikinilijn helemaal gratis! Dit betekent een voordeel van maar liefst € 150 per behandeling!

Boek vandaag nog jouw afspraak via onderstaande knop en ga stralend de zomer van 2023 tegemoet!