Huidverzorging is van vitaal belang voor het behoud van een gezonde en stralende huid. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en fungeert als een barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, UV-stralen en bacteriën.

Door regelmatig aandacht te besteden aan huidverzorging kunnen we deze barrière versterken en de algehele gezondheid van onze huid bevorderen. Een goed doordachte huidverzorgingsroutine vermindert de kans op huidproblemen, zoals acne en ontstekingen.

Kortom, huidverzorging is niet slechts een cosmetische zorg, maar een investering in de gezondheid van ons grootste orgaan. Een consistente en doelgerichte huidverzorgingsroutine kan helpen bij het behouden van een stralende huid, het verminderen van huidproblemen en het beschermen tegen schadelijke invloeden. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om goed voor onszelf te zorgen en te genieten van de voordelen van een gezonde en mooie huid.

De behandeling

SQIN onderscheidt zich door het aanbieden van drie op maat gemaakte huidbehandelingen die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid en haar. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat elke behandeling gericht is op het bereiken van optimale resultaten en het benadrukken van de natuurlijke schoonheid.

De drie behandelingen staan hieronder vermeld. Iedere behandeling omvat één of twee modules. Hierbij heb je keuze uit epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven, harsen kin of harsen bovenlip. 

Voor wie/welke huidproblemen?

Onze huidverzorgingsbehandelingen zijn voor iedereen geschikt.

Wanneer behandelen we niet?

In principe kunnen we altijd behandelen, ongeacht je huidtype of conditie. Wel is het belangrijk dat je ons op de hoogte stelt van eventuele ziektes of behandelingen die je hebt ondergaan die van invloed kunnen zijn op jouw behandeling. Indien je twijfelt dan is het goed altijd even met ons te overleggen.

Voorbereiding

Er zijn een aantal stappen die je kunt zetten om optimaal voorbereid jouw huidverzorgingsbehandeling in te gaan.

  • Stop met het harsen of epileren van je gezicht enkele dagen voor de behandeling.
  • Als je bepaalde medicaties gebruikt, zoals bloedverdunners of medicijnen tegen acne, laat het ons vooraf weten.
  • Zorg ervoor dat je huid schoon en vrij van make-up, lotions en crèmes is op de dag van de behandeling.

Nazorg

Na een huidverzorgingsbehandeling zijn er geen specifieke nazorg instructies van toepassing. Je kunt meteen weer alles doen en make-up aanbrengen. Mocht er wel een specifieke nazorg instructie zijn dan zal onze behandelaar deze met je delen tijdens de behandeling.

Aantal behandelingen

Voor een optimale verzorging van jouw huid is het aan te bevelen om iedere 6 tot 8 weken een huidverzorgingsbehandeling te ondergaan.

* Keuze uit epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven, harsen kin of harsen bovenlip.

video