Balans van Binnen en Buiten
Balans van Binnen en Buiten

Welkom bij onze exclusieve masterclass op 8 en 20 maart!

Balans van binnen en buiten

Ben je op zoek naar een diepgaand inzicht in zelfverzorging en het bevorderen van jouw welzijn, zowel van binnen als van buiten? Dan is onze masterclass precies wat je nodig hebt! De masterclasses worden begeleid door de deskundige experts Carola van SQIN en Claire van Orthomoleclaire. Daarnaast verwelkomen we op 8 maart Diedejan, huidspecialist bij BergCare, en op 20 maart Roxanne, huidexpert bij Reviderm.

Door samen te werken bieden Carola en Claire een waardevolle aanvulling in de benadering van schoonheid en welzijn. Terwijl SQIN zich richt op externe schoonheid en huidverzorging, concentreert een orthomoleculaire therapeut zich op de innerlijke gezondheid en het optimaliseren van voedingsstoffen op cellulair niveau. Door deze complementaire expertises te bundelen, ontstaat er een holistische benadering waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van het lichaam worden verzorgd. 

Heb jij last van acné, psoriasis, rosacea of eczeem en wil je dit breed aanpakken? Of wil je leren hoe de binnen- en buitenkant van ons lichaam elkaar beïnvloeden, en hoe factoren zoals voeding, levensstijl, slaap en stress ons algehele welzijn en onze huid (ons grootse orgaan) beïnvloeden? Schrijf je dan nu in! 

Tijdens de masterclasses, die op beide dagen plaatsvinden van 10.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 14.30 uur, leer je essentiële vaardigheden om voor jezelf te zorgen.

Ontdek welke behandelingen beschikbaar zijn om specifieke problemen aan te pakken en krijg inzicht in hoe je jouw eigen verzorgingsroutine kunt verbeteren. Door deel te nemen aan deze masterclasses, investeer je niet alleen in je huidige welzijn, maar leg je ook een stevige basis voor toekomstige zelfzorgpraktijken.

Wat levert deelname aan deze masterclasses op? Je krijgt niet alleen waardevolle kennis en inzichten van experts, maar je gaat ook naar huis met concrete handvatten en praktische tips om direct toe te passen in jouw dagelijks leven.

Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor maximaal 6 deelnemers per groep en vol is vol! Schrijf je vandaag nog in om jouw plekje te verzekeren en investeer in een stralende toekomst van innerlijke en uiterlijke schoonheid. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende reis naar zelfontdekking!

Deelname aan de masterclass kost € 14,95 (dit betaal je bij aankomst in onze salon). De kosten worden verrekend indien je na de masterclass start met een traject bij SQIN en Orthomoleclaire. Tijdens de masterclass krijg je meer informatie over de mogelijkheden.

Data en tijden

vrijdag 8 maart (met gastspreker en huidspecialist Diedejan van BergCare)

10.30-11.30 uur
13.30-14.30 uur

woensdag 20 maart (met gastspreker en huidexpert Roxanne van Reviderm)

10.30-11.30 uur
13.30-14.30 uur

Voor en na de masterclasses is er ruimte om een één op éen gesprek met Carola of Claire te voeren, waarin zij specifiek ingaan op jouw vragen.