Door samen te werken met een orthomoleculaire therapeut biedt SQIN een waardevolle aanvulling in de benadering van schoonheid en welzijn. Terwijl SQIN zich richt op externe schoonheid en huidverzorging, concentreert een orthomoleculaire therapeut zich op de innerlijke gezondheid en het optimaliseren van voedingsstoffen op cellulair niveau. Door deze complementaire expertises te bundelen, ontstaat er een holistische benadering waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van het lichaam worden verzorgd. SQIN werkt samen met orthomoleculaire therapeut Claire Leeuw. Zij stelt zich hieronder voor:

Hi, ik ben Claire en woon in Elst. Ik ben dol op het strand, bos, sporten en lekker eten. Eten koken is een passie en ben hier elke dag wel mee bezig. Mijn werk vind ik ook een van de leukste dingen om te doen. Als orthomoleculair kPNI therapeut help ik mensen om weer lekker in hun vel te zitten. Zelf legde ik een lange weg af om balans in mijn leven te vinden. Zo kwam ik er een paar jaar geleden achter dat ik PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom) heb, slikten structureel elk voorjaar medicatie voor mijn hooikoorts, had het prikkelbare darmsyndroom en altijd hoofdpijn. Mijn huisarts kon mij niet verder helpen en zo belandde ik uiteindelijk bij een orthomoleculair therapeut. Zij hield mij een spiegel voor en gaf me handvatten, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben! 

​Zo is ook mijn passie voor orthomoleculaire therapie ontstaan. Na de studie orthomoleculaire therapie ben ik de Master opleiding: Klinsch Psycho Neuro Immunologie gaan volgen om me nog verder te verdiepen in alles wat met het menselijk lichaam en gezondheid te maken heeft. Ik geloof in een integrale aanpak, waarbij voeding, beweging, ontspanning en mindset allemaal bijdragen aan een gezond en gelukkig leven.

Ik heb een holistische aanpak en ben ik gespecialiseerd in het verhelpen van darm, huidklachten- en hormoonklachten. De klachten die ik veel terug zie in mijn praktijk zijn: prikkelbaar darmsyndroom, maagklachten, SIBO, maar ook huidklachten zoals acné, psoriasis of eczeem.

Persoonlijke aandacht staat voorop! Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet serieus genomen te worden. Gelukkig kan het ook anders. Ik ga samen met jou alle klachten nauwkeurig in kaart brengen, zodat je een advies op maat krijgt.