Wie zijn wij?

Mijn naam is Carola Janssen en sinds 2000 heb ik mijn eigen salon. Eerst aan huis en sinds 2011 is mijn salon gevestigd in het centrum van Elst. In de salon bieden wij een totaalconcept van diverse behandelingen aan. In juli 2020 ben ik met mijn salon verhuisd naar een prachtig pand aan het St.Werenfriedplein in Elst. Kapsalon Avancé is ook in dit pand gevestigd (Kapsalonavance) en hiermee is ons totaalconcept compleet!

Kwaliteit, resultaat, service en nazorg staan bij mij hoog in het vaandel. In de schoonheidssalon werken wij daarom alleen met de beste producten voor jouw huid: Pascaud, Hydropeptide en Obagi. Onze behandelingen zijn erop gericht om huidproblemen te verminderen en jou een heerlijke ontspannende behandeling te kunnen bieden. Het verbeteren/veranderen en herstellen van de huid is mijn passie en ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste producten in combinatie met goede behandelingen het meeste resultaat bereikt.

Daarom werken wij o.a. graag in combinatie met bijvoorbeeld Microdermabrasie, Skinpen, Radiofrequentie (KRF) of de BeautyAngel Collageenlamp. Daarnaast kijken wij bij huidproblemen ook naar voeding en/of andere oorzaken. Alleen op deze manier kunnen wij voor het beste resultaat zorgen. Wil je graag af van overtollige vetcellen of beharing dan bieden wij Cryolipolise of Laser aan en voor versteviging/verstrakking van de huid de Pascaud Contour. Jouw handen en voeten verzorgen wij met het topmerk OPI. Voor kunstnagels, gelcolor, manicure en cosmetische voetverzorging ben je bij ons ook in goede handen.

Met regelmaat volgen mijn medewerksters en ik (bijscholings-)cursussen en opleidingen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten in de beautybranche. Ik geloof dat met de juiste kennis wij iedereen nog beter kunnen behandelen en van advies kunnen voorzien. Op deze manier sturen wij onze klanten met een goed gevoel naar huis!

Graag verwelkom ik jou in mijn salon!

 

WERKDAGEN MEDEWERKERSTERS

Carola (eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste): dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Isa (schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen): dinsdag , woensdag, vrijdag en zaterdag
Marijn (schoonheidsspecialiste en nagel- en voetbehandelingen): woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Lotte (schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen): donderdag, vrijdag en zaterdag
Naomi (nagelstyliste en schoonheidsspecialiste) : dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Angela: gastvrouw

Ik wens je veel plezier op mijn website! Heb je nog vragen dan kun je altijd bellen of via de mail contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!